C O L · L E G I A T S     A     I N T E R N E T:

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per Sortir a la llista envia'ns un coldelta@tinet.cat amb les teves dades.

En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants Tècnics Superiors en Desenvolupament de Projectes i Disseny de Tarragona.,(d'ara endavant, 'Col·legi'), t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/. Apodaca nº 20 1er.  de 43004-Tarragona. Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció del mail adjunt: coldelta@tinet.catEt demanem que comuniquis al 'Col·legi' qualsevol modificació de les teves dades de caràcter personal per tal que la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors. Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

ATENCIÓ !!
Degut a la implantació del Reglament Europeu 2016/679, en matèria de PROTECCIÓ DE DADES als col·legiats Professional, caldrà que doneu el vostre consentiment explícit, mitjançant el
full document de consentiment en format PDF, que és editable, per estar inscrits en aquesta pàgina WEB.

Nom

Població

e-mail

http://

Avila i Larroya, Jaume Montblanc jaumeavila@tinet.cat  
Balague Porcel, Carles Joan Tarragona maulet14@hotmail.com  
Berga López, Jordi Tarragona jordiberga@ono.com  
Martin Herrero, Felix Reus fmartin@deltapro.es http://www.deltapro.es
Porras Rogel, Isidro Ramon Tarragona ipr@tinet.org  
Rodriguez Zamora, Juan José Tarragona jrodriza@gmail.com  
Segarra Amenos, Pere Tarragona pere.segarra@tinet.org  
Soberanas Lleó, Antoni Tarragona asll@tinet.cat  
Valero Gils, Fernando La Canonja fvg@tinet.cat